10-20 (10-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu
Søstrene Grene

Søstrene Grene

Hus og Hjem

Hos Søstrene Grene finner du spennende varer fra hele verden, vakkert presentert i en labyrint av farger, former og dufter. I butikken finner du alltid et bredt sortiment av faste, populære varer samt en like stor gruppe varer som skiftes ut fra uke til uke. Felles for produktene er imidlertid at det alltid stilles høye krav til funksjonalitet og kvalitet – en stor del av produktene er designet av våre team av dyktige designere og tilbys derfor bare av Søstrene Grene.

Plassering:3. etasje

Nettside:www.grenes.dk

Mail:sghaugesund@gmail.com

Telefon:96 04 09 06

Åpningstider:10-20 (10-18)

Vi holder prisene på et rimelig nivå ved å kjøpe inn i store kvanta direkte fra produsentene og ved å benytte oss av moderne logistikk. Prisene beregnes ut fra en fast avanse og ikke ut fra det produktene faktisk kunne ha vært solgt for. Dette betyr at prisene ofte ser litt uvanlige ut (de er på øret nøyaktige), men også at du alltid kan gå ut fra at du aldri betaler for mye for et produkt. Vi har aldri salg og gir ikke mengderabatt. Det synes vi er det mest korrekte.
Vårt mål er å tilby gode, relevante produkter og en unik kjøpsopplevelse som gjør Søstrene Grene til kundenes favorittbutikk. Derfor er de fleste butikker også drevet på franchisebasis, dvs. at det i hver butikk finnes en person som eier butikken og brenner for å drive den så godt som overhodet mulig.

Søstrene Grene